Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Satu Vasantola Klaukkalan kirjastossa – esittelyssä uusi kirja Kaikki kadonneet

Helsingin Sanomien nurmijärveläinen toimittaja Satu Vasantola puhuu uudesta kirjastaan Kaikki kadonneet Klaukkalan kirjastossa keskiviikkona 30. syyskuuta klo 18.

Kirja kertoo Annusta, joka menettää molemmat vanhempansa lapsena. Se tarkoittaa, että äiti kuolee, isä joutuu vankilaan ja jonnekin katoaa myös pikkusisko Maaru.

Annu varttuu kasvattiperheessä ja opiskelee naistentautien lääkäriksi. Työssään hän kohtaa naisia, jotka ovat Annun tavoin joutuneet muiden armoille.

Kirja kertoo katkenneista perhesiteistä, peruuttamattomista vahingoista, vuosikymmenet ylittävästä ystävyydestä ja siitä miten käy, kun ei voi päättää omasta kehostaan.

Kolmen lapsen äidin Satu Vasantolan esikoiskirja En palaa takaisin koskaan, luulen sai Tiiliskivi-palkinnon ja Kiitos kirjasta -palkinnon. Kaikki kadonneet on hänen toinen romaaninsa.

Vasantola on aikaisemmin vieraillut Klaukkalan kirjastossa Seitsemän veljestä -lukumaratonilla, jossa luettiin kirja ääneen.

Tapahtumaan on saatavilla maksuttomia pääsylippuja Klaukkalan kirjastossa.