Joukkoaltistuminen jalkapallotreeneissä Klaukkalan tekonurmella – muiden harrastustoiminta jatkuu

Kuvituskuva. Minna Mäkinen

Riikka Laine

Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä tiedotti maanantaina ensimmäisestä koronaviruksen joukkoaltistumisesta Nurmijärven jalkapallokentillä.

Nurmijärven Jalkapalloseuran tiedotteesta käy ilmi, että kyseinen joukkoaltistuminen on tapahtunut maanantaina 21.9. klo 17.45–19.15 NJS:n 2011–2012 syntyneiden tyttöjen jalkapalloharjoituksissa Klaukkalan tekonurmella. Sen vuoksi treeneissä olleet lapset ja aikuiset asetetaan tartuntatautilain mukaiseen karanteeniin 28.9.–6.10.

Keusoten infektio- ja tartuntatautiyksikkö soittaa kaikille asianosaisille lähipäivinä virallisen karanteenimääräyspuhelun ohjeineen. Myös NJS kertoo tiedotteessaan kontaktoineensa altistuneet.

Samassa tiedotteessa kerrotaan, että harrastus- ja pelitoiminta jatkuu muiden joukkueiden osalta normaalisti, mutta erityistä varovaisuutta noudattaen.

– Joukkueenjohtajat ja toimihenkilöt on ohjeistettu viimeksi 27.9. tehostetuista hygieniakäytännöistä joukkuetoiminnassa. Lisäksi joukkueille on jaettu toimenpideohjeet sen varalle, että joukkueessa todetaan koronavirus, tiedotteessa kerrotaan.

NJS kertoo myös, että seurahallinto kokoontuu torstaina pohtimaan harrastustoiminnan jatkoa turvallisuuden näkökulmasta ja tiedottaa mahdollisista toimenpiteistä mahdollisimman pian.

– Toivomme kaikkien noudattavan annettuja ohjeita sekä maskisuosituksia.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut