Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Klaukkalan jäähallin korona-altistuksiin liittyen uusi tartunta ja joukkoaltistus – nyt hyvinkääläiskoulussa

Klaukkalan jäähallilla viime viikolla todettuihin joukkoaltistumisiin liittyen on todettu uusi koronatartunta ja joukkoaltistus.

Altistuminen on todettu Hyvinkäällä Asemankoulussa. Koronaan sairastunut henkilö on ollut tartuttavuusaikana Asemankoulun 1. – 2. lk. iltapäiväkerhossa ja omassa luokassaan. Tämän vuoksi 21.9. kerhossa ja luokassa altistuneet ja osa henkilökuntaa asetetaan Keusoten tartuntataudeista vastaavan lääkärin määräyksestä karanteeniin 29.9. – 5.10. Yhteensä karanteeniin asetetaan noin 60 henkilöä.

Altistuneiden perheet ja koulun henkilökunta saavat tiedon koulun Wilma-järjestelmän kautta. Lisäksi karanteeniin asetettuihin ollaan yhteydessä terveysviranomaisen toimesta henkilökohtaisesti lähipäivinä.

Keusote tiedotti Klaukkalan jäähallilla altistuneista ensimmäisen kerran viime maanantaina. Silloin tartunnan saaneen kerrottiin osallistuneen useisiin jääkiekkoseuran tapahtumiin ja karanteeniin määrättiin liki 100 henkeä.

Keskiviikkona tiedotettiin kolmesta uudesta jatkotartunnasta sekä joukkoaltistumisesta, jotka liittyivät edelliseen, ja sen vuoksi karanteeniin asetettiin noin 30 henkilöä.

Torstaina Keusote ilmoitti vielä yhdestä jatkotartunnasta ja asetti karanteeniin noin 40 jäähallilla altistunutta.