Nurmijärvellä jälleen kolme koronatartuntaa vuorokaudessa – kokonaislukema ylitti jo sadan

Klaukkalassa tehdään nyt aktiivisesti koronatestejä. Riikka Laine

Riikka Laine

Nurmijärvellä on todettu tiistain aikana kolme uutta koronatartuntaa.

Näin ollen Nurmijärven koko epidemia-aika todettujen tartuntojen määrä on ylittänyt sadan. Yhteensä tartuntoja on todettu tiistai-iltaan mennessä 101.

Tartunnat ovat kasvaneet viime päivinä merkittävästi, sillä tartuntoja on tullut 17 seitsemän vuorokauden sisällä.

Keusoten johtaja Pirjo Laitinen-Parkkonen totesi eilen, että tilanne on todella huolestuttava, kun altistuneiden määrät ovat suuria.

Keusote tiedottikin viimeisimmistä joukkoaltistuksista tänään illalla. Tiistaina tuli ilmi, että joukkoaltistumisia on tapahtunut Hyvinkäällä Asemankoululla ja Klaukkalassa Mäntysalon koululla.

– Tartuntoja ja niistä seuraavia isoja joukkoaltistumisia tulee nyt niin paljon, että tartunnanjäljityksessä ja sen kautta epidemian hallitsemisessa alkaa olla vaikeuksia. Jatkuessaan tilanne voi johtaa taudin hallitsemattomaan leviämiseen alueellamme. Sen vuoksi kehotamme vakavasti kuntalaisia ottamaan suosituksen mukaisesti maskit käyttöön, kuntayhtymän johtaja Pirjo Laitinen-Parkkonen muistutti eilisessä tiedotteessa.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut