Heikkarin ravintola auki vielä tämän vuoden puolella? Neuvotteluita käynnissä

Heikkarin ravintola on toistaiseksi tyhjillään, mutta uusien toimijoiden kanssa on neuvottelut käynnissä. Riikka Jokinen

Riikka Laine

Heikkarin palvelutalossa sijaitsevan ravintolan tilanteessa näkyy valoa tunnelin päässä.

Nurmijärven kunta lakkautti kunnan pyörittämän ravintolan Heikkarissa, kun Keusote oli ensin ilmoittanut siirtävänsä päiväkeskuksen Toreeninmäkeen. Useamman luottamuselinten käsittelyn jälkeen kunnanhallitus vahvisti syyskuussa Heikkarin Helmen lakkauttamisen, perusteena ravintolan kannattamattomuus.

Onnenkimpaleen sihteeri Marja-Liisa Back kertoo, että ravintolan osalta on kuitenkin parhaillaan menossa neuvotteluita uusien tilasta kiinnostuneiden ravintolayrittäjien kanssa. Hän toivookin, että ravintolaan saataisiin uusi vetäjä vielä tämän vuoden puolella.

– Muuten ei ole mitään yhteyttä kunnan taholta ainakaan vielä otettu, mutta odottelemme mitä asiaa koskevan valtuustoaloitteen käsittelyn yhteydessä tapahtuu. Edelleen tietenkin toivotaan, että kunta tekisi yhdistyksen kanssa uuden vuokrasopimuksen, jolloin toimintoja päästäisiin suunnittelemaan ja kehittämään, Back sanoo.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut