Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Venyykö palveluverkkopäätös? Kunta selvittää nyt missä aikataulussa lisäselvityksiä saadaan käsittelyyn

Riikka Laine

Koska Nurmijärven lautakunnat päättivät viime keskiviikkona palauttaa kunnan palveluverkkosuunnitelman valmisteluun, on vielä epävarmaa saadaanko palveluverkkoa vietyä läpi suunnitellussa aikataulussa.

Alun perin viranhaltijoiden oli määrä laatia kunnanhallitukselle palveluverkosta esitys, ja kunnanhallituksen piti päättää siitä 19.10. kokouksessaan. Tarkoitus oli, että valtuustossa päätökset olisi tehty 28.10.

Palveluverkkotyötä kunnassa johtavat tekninen johtaja Jouko Lehtonen ja sivistysjohtaja Tiina Hirvonen kertovat, että kunnan viranhaltijat ja projektityöntekijät selvittävät parhaillaan, missä aikataulussa pyydetyt lisäselvitykset olisi mahdollista laatia ja käsitellä lautakuntien kokouksissa.

– Kunnanhallitus palveluverkkotyön ohjausryhmänä päättää, miten se, etteivät lautakunnat antaneet lausuntojaan sovitun aikataulun mukaisesti, vaikuttaa palveluverkkotyön etenemiseen.