Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Oppimisvaikeudet teemana Klaukkalassa – luvassa kokemuksia aiheesta ja vinkkejä miten lapsen oppimista voidaan tukea

Tällä viikolla vietetään kansainvälistä dyslexiaviikkoa.

Tämän kunniaksi Klaukkalassa on luvassa aiheeseen liittyvä tilaisuus, kun lauantaina 24.10. Cafe Kirjavassa järjestetään Oppimisvaikeudet – nähdään ne vahvuutena -tilaisuus.

Puhujana tapahtumassa ovat erityisopettaja Virpi Räty, joka tunnetaan myös Nurmijärven kunnanhallituksen puheenjohtajana. Räty käsittelee aihetta miten lapsen oppimista voidaan tukea niin koulussa kuin kotona.

Lisäksi oman tarinansa tapahtumassa kertoo kokemusasiantuntija ja Mydyslexia-sivuston perustaja Sirkku Jauhiainen. Hän selvittää, millaista oli lapsena kantaa lukivaikeutta ja miten se on vaikuttanut häneen.

Luvassa on myös kysymyksiä ja rentoa keskustelua oppimisvaikeuksista.

Tilaisuus on suunnattu erityisesti vanhemmille ja kaikille, jotka haluavat ymmärtää mitä lukivaikeus ja oppimisvaikeudet ovat ja kuinka lasta voidaan näissä auttaa ja tukea.

Tilaisuuden järjestäjät toivovat, että kouluikäisiä lapsia ei oteta mukaan tilaisuuteen ja suosittelevat myös kasvomaskin käyttöä.

Tilaisuus järjestetään Cafe Kirjavassa (Klaukkalantie 59) la 24.10. klo 13–15. Tilaisuuteen voi osallistua myös verkon välityksellä täältä. Tilaisuudessa on myös mahdollista tutustua Jauhiaisen perustaman MyDyslexia.fi-sivuston tuotteisiin.

Huom! Juttua päivitetty 20.10., koska alunperin 10.10. pidettäväksi suunniteltu tilaisuus jouduttiin siirtämään koronan takia toiseen ajankohtaan.