Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vielä ehdit vastata! Me tehdään Nurmijärvi -kysely auki vielä tänään 7.10.

Me tehdään Nurmijärvi -palveluverkkotyössä päätetään missä ja miten kunnan palvelut tulisi toteuttaa. Palveluverkkotyö lähestyy jo maalia, ja nyt on aika hioa yhdessä työstettyä suunnitelmaa, kerrotaan Nurmijärven kunnan tiedotteessa. Kuntalaiset ja kunnan työntekijät pääsevät ottamaan suunnitelmaan kantaa verkkokyselyn kautta 29.9.-7.10., eli tänään on viimeinen päivä vastata kyselyyn.

Vastaa kyselyyn tästä.

Nurmijärven kunnan lautakunnat antavat omat lausuntonsa suunnitelmasta lokakuussa. Tämän lisäksi omat lausuntonsa antavat nuorisovaltuusto, vanhus- sekä vammaisneuvosto, kyläasiain neuvottelukunta ja vanhempainfoorumit. Kuntalaiset ja kunnan työntekijät pääsevät ottamaan kantaa tähän yhdessä työstettyyn suunnitelmaan yllä mainitun kyselyn kautta.

Tulosten yhteenveto ja lausunnot toimivat palveluverkkoesityksen viimeistelyn tukena. Palveluverkkosuunnitelma on tarkoitus saattaa kunnanhallitukseen marraskuun lopussa ja kunnanvaltuuston käsiteltäväksi ja päätettäväksi joulukuussa 2020.

Voit tutustua palveluverkkosuunnitelmaan katsomalla Me tehdään Nurmijärvi Live -kuntalaisinfon ja tutustumalla lautakuntien esityslistoihin kunnan kotisivuilla. Palveluverkkotyöhön pääset tutustumaan osoitteessa nurmijarvi.fi/palveluverkko .