Vesa Haajalle Nurmijärven kunnan kulttuuripalkinto – tehnyt jo lähes 40 vuoden uran

Nurmijärven kunnan kulttuuripalkinto Konstiniekka on myönnetty laulaja, muusikko ja lauluntekijä Vesa Haajalle. Hyvinvointilautakunnan myöntämä palkinto jaettiin Aleksis Kiven päivänä 10.10.

Nurmijärveläinen Haaja on pitkän, lähes 40-vuotisen, uran kevyenmusiikin parissa tehnyt artisti. Hän on laulaja ja kitaristi, mutta myös säveltäjä, sanoittaja ja sovittaja, joka on tehnyt musiikkia usealle eri kokoonpanoille.

Useissa bändeissä vaikuttaneella Haajalla on tällä hetkellä keskeinen rooli muun muassa Suomi-filmien heinälatoromantiikasta ja jatsahtavasta rockabillypopista ideoita ammentavassa Pääesiintyjät-yhtyeessä, jonka uusi albumi ilmestyi tänä vuonna.

Vesa Haaja tunnetaan myös urastaan legendaarisen Agents-yhtyeen solistina.

Suurilla areenoilla Agentsin kanssa esiintynyt artisti ei ole väheksynyt pieniäkään lavoja, sillä hän on rikastuttanut Nurmijärven kulttuurielämää muun muassa esiintymässä Klaukkalan kirjaston joulukalenterissa ja Taiteiden yössä. Tänä vuonna hän oli myös mukana myös Klaukkalan kirjastossa järjestetyssä Seitsemän veljeksen lukumaratonissa yhtenä tapahtumassa maksutta esiintyneistä lukijoista.

Haaja otti kulttuuripalkinnon vastaan Aleksis Kiven päivänä 10.10. Klaukkalassa Seitsemän veljeksen juhlavuoden valtakunnallisen päätapahtuman yhteydessä järjestetyssä palkintojenjakotilaisuudessa.

Kulttuuripalkinnon jakoi hyvinvointilautakunnan puheenjohtaja Sirpa Granlund. Palkintoon sisältyy kunniakirja ja 3.000 euron rahapalkinto. Palkinnon nimi Konstiniekka tulee Aleksis Kiven käyttämästä taiteilijaa tarkoittavasta sanasta.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut