SB-Prolla kahden kotipelin viikko – Arkadia-halliin vieraita Tampereelta ja Turusta

Aada Isometsä on SB-Pron pisteykkönen, vaikka on ollut yhdestä pelistä sivussa. Torstaina ja sunnuntaina vastustajien maaliverkon olisi syytä heilua Arkadia-hallissa. SUOMEN SALIBANDYLIITTO / JUHANI JÄRVENPÄÄ

Matti Hannula

SB-Pron kotiottelut salibandyliigassa ovat sujuneet alkukaudesta varsin mallikkaasti: kummastakin pelatusta pelistä selvät voitot. Mutta vieraskentillä on ollut nihkeää: kolmesta pelistä vain yksi niukka voitto.

Nurmijärveläiset kärsivät viime lauantaina kauden toisen tappionsa, kun Koovee voitti Tampereella 8–6. Kehuttu puolustuspeli oli yllättäen kateissa.

– Jostain syystä se ei tosiaankaan toiminut, myöntää Aada Isometsä, joka oli lauantaina kolmella (2+1) tehopisteellään SB-Pron tehokkain.

– Ehkä meillä oli liiallista hyökkäysinnokkuutta. Välillä oli vähän huonoa tuuriakin.

Isometsä, 17, pelaa liigaa toista kauttaan. Debyyttikaudellaan hän kirjautti 24 pelissä yhdeksän (7+2) pistettä. Tänä syksynä Isometsä on pelannut neljässä liigapelissä, ja pisteitä on kasassa jo seitsemän (5+2). Hän on joukkueensa pistekärki.

– Ensimmäinen liigakausi meni vähän totutellessa. Nyt olen voinut paremmin keskittyä pelaamiseen.

Oikeaa laitaa pelaava Isometsä on nyt saanut keskushyökkääjäkseen hyvän ystävänsä, taitavan Meri-Helmi Höynälän, 19. Vasemmalla viilettää Aino Tuokkola, 21. Kolmikko ei ole koolla eikä iällä pilattu, mutta tehoja löytyy. Koovee-pelissäkin ”nallipyssyketju” teki SB-Pron kuudesta maalista neljä.

– Meidän kolmen pelityylit sopivat hyvin yhteen. Virheitäkin tulee, mutta ne eivät oikeastaan haittaa, kun olemme niin nopeita, että juoksemme vastustajat kiinni, Isometsä tuumii.

Torstaina Arkadia-halliin saapuu SB-Pron pitkäaikainen arkkivihollinen Classic, joka on tosin parin viime kauden aikana vajonnut liigassa mitalisijojen ulkopuolelle.

– Kyllä minäkin Classicin kulta-aikoja seurasin, vaikka en vielä itse liigassa pelannutkaan, Isometsä kertoo.

– Classic on edelleen tosi kova porukka, ja siellä on paljon hyviä yksilöitä. Se on todella hyvä joukkue puolustamaan.

Sunnuntaina Klaukkalassa nähdään mielenkiintoinen vieras. Turkulainen liiganousija, erittäin nuorella joukkueella operoiva FBC Loisto on aloittanut debyyttikautensa varsin pirteästi, joskin on hävinnyt niukasti kaksi viimeisintä peliään.

– Tämä on Pron kaikkien aikojen ensimmäinen liigaottelu Loistoa vastaan. Todella kiinnostava peli tulossa, Aada Isometsä uskoo.

Arkadia-hallissa torstaina 15.10. kello 18.30 SB-Pro - Classic ja sunnuntaina 18.10. kello 17.00 SB-Pro - FBC Loisto.

Kommentoi

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Näin Nurmijärvellä sairastetaan – selvitä mikä kansansairaus sinua uhkaa

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut