Kaksi uutta koronatartuntaa Nurmijärvellä – Keusoten alueella useita joukkoaltistumisia

Riikka Jokinen

Riikka Jokinen

Nurmijärvellä on todettu tiistai-iltaan 13. lokakuuta mennessä 122 koronavirustartuntaa. Määrä on noussut kahdella.

Maanantaina 12. lokakuuta tartuntoja oli 120.

Koko Keusoten alueella koronavirustartuntoja on todettu tiistai-iltaan mennessä 550. Tartunnoista 174 on todettu Järvenpäässä, 111 Hyvinkäällä, 97 Tuusulassa, 35 Mäntsälässä ja 11 Pornaisissa.

Tällä viikolla Keusoten alueella on myös tapahtunut joukkoaltistumisia koronavirukselle.

Tiistaina Keusote tiedotti, että Mäntsälässä Hyökännummen päiväkodissa noin 30 lasta ja yhdeksän henkilökuntaan kuuluvaa on altistunut koronavirukselle 6.–8. lokakuuta, kun päiväkodissa on ollut koronapositiiviseksi todettu henkilö. Altistuneet on asetettu kotikaranteeniin.

Koska päiväkodista on aiemman altistumisen johdosta edelleen henkilökuntaa ja lapsia karanteenissa, on päiväkoti päätetty sulkea henkilöstövajauksen takia 14.–18. lokakuuta väliseksi ajaksi.

Tiistaina Keusote tiedotti niin ikään, että Hyvinkään kauppakeskus Willassa sijaitsevassa ravintola Momentossa on asioinut keskiviikkona 7. lokakuuta kello 17–18.30 välillä koronapositiiviseksi todettu henkilö.

Keusoten infektio- ja tartuntatautiyksikön arvion perusteella ravintolassa samaan aikaan olleet 10 henkilöä eivät kuitenkaan ole altistuneita eikä heitä siten aseteta karanteeniin.

Ravintolassa kyseisenä aikana olleiden on kuitenkin syytä tarkkailla vointiaan ja hakeutua herkästi testiin.

Maanantaina Keusote puolestaan kertoi, että Seurakuntaopiston Järvenpään kampuksella on tapahtunut joukkoaltistuminen koronavirukselle. Opistolla on ollut tartuttavuusaikana 1. lokakuuta koronapositiiviseksi todettu henkilö. Opistolla altistuneita on noin 20, joista 10 asuu Keusoten alueella. Altistuneet on asetettu kotikaranteeniin

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut