Nukketeatteri Sytkyt juhlistaa Seitsemän veljeksen juhlavuotta – lasten oma näytelmä esitetään Kirkonkylässä ja Rajamäellä

Nukketeatteri Sytkyjen uusi Lasten oma 7 veljestä -näytelmä nähdään Nurmijärven pääkirjastossa keskiviikkona 14.10. kello 18.

Seitsemän veljestä -juhlavuoden kunniaksi tehdyssä näytelmässä nukketeatteri Sytkyjen nukkenäyttelijä Juha Laukkanen lähtee lasten kanssa retkelle Aleksis Kiven luo.

Kivi kertoo elämästään sekä myös Seitsemän veljeksen tarinan. Näytelmässä tutustutaan muun muassa veljesten kirjainten opiskeluun, jouluun ja metsäseikkailuun. Mukana näytelmässä on musiikkia Kiven runoihin.

Näytelmän idea ja näyttelijä on Juha Laukkanen, visualisointi Pirjo Kivimäki ja musiikki Maija Ruuskanen.

Lasten oma 7 veljestä -näytelmä nähdään myöhemmin myös Rajamäellä.

Näytelmä esitetään Rajamäen kirjastossa keskiviikkona 21. lokakuuta kello 17.30. Näytelmää pääsee katsomaan ilmaislipulla, joita on jaossa Rajamäen kirjastossa.

Nukketeatteri Sytkyt on Laukkasen ja teatteriteknikko Arto Ollikaisen kiertävä ammattiteatteri. Sytkyt perustettiin jo 30 vuotta sitten ja nykyään esityksiä järjestetään niin koti- kuin ulkomailla. Vuosittain esityksiä on lähes 250 kappaletta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut