Valkjärvi ehdolla Uudenmaan vuoden kyläksi – voittaja valitaan marraskuussa

Valkjärven kyläyhdistys on yksi kulttuuriavustusten saajista. Kuvituskuva. Riitta Ketola

Nurmijärvellä sijaitseva Valkjärven kylä on ehdolla Uudenmaan vuoden kyläksi 2021. Muut ehdokkaat ovat Antskog Raaseporissa, Borgby-Hertsby Sipoossa, Kulloo Porvoossa, Ohkola Mäntsälässä ja Tolkkinen Porvoossa.

Ehdokaskylät julkaistiin maanantaina 12. lokakuuta. Voittajakylä valitaan marraskuussa.

Vuoden 2021 uusmaalaisen kylän palkitsevat Uudenmaan Kylät ry ja Silmu-kylät. Haussa on aktiivinen ja suunnitelmallinen kylä.

Uudenmaan Vuoden Kylä -valinnalla halutaan nostaa esille kylien monipuolista toimintaa, lisätä kylätoiminnan tunnettavuutta ja jakaa muille hyviä esimerkkejä siitä, miten kylissä voi itse kehittää ja tehdä asioita.

Kaksi uutta korona-tartuntaa

Nurmijärvellä on todettu torstaiaamuun mennessä 122 koronavirustartuntaa. Määrä on noussut alkuviikon aikana kahdella. Maanantaina 12. lokakuuta tartuntoja oli 120.

Kaikkiaan Keusoten alueella on todettu torstaiaamuun mennessä 553 koronavirustartuntaa, joista 175 Järvenpäässä, 111 Hyvinkäällä, 98 Tuusulassa, 36 Mäntsälässä ja 11 Pornaisissa.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut