Mitä mieltä joukkoliikenteestä? – Nurmijärven kunta avasi uuden kyselyn

Kuvituskuva. Riikka Laine
Taina Joutsen

Taina Joutsen

Nurmijärven sisäisessä sekä Nurmijärven ja pääkaupunkiseudun välisessä joukkoliikenteessä käynnistyi uusi sopimuskausi vuoden 2019 alussa. Liikenteen tarjontaan tehtiin alkuvaiheessa kuntalaisten antaman palautteen pohjalta muutoksia, jotta se palvelisi mahdollisimman tarkoituksenmukaisella tavalla kuntalaisten liikkumistarpeita.

Nyt järjestettävällä joukkoliikennekyselyllä kerätään jälleen kuntalaisten kokemuksia joukkoliikenteen toimivuudesta ja mahdollisista kehittämistarpeista.

– Elämme koronaviruksen vuoksi hyvin poikkeuksellisia aikoja. Tästä huolimatta, toivomme sinun pyrkivän irrottautumaan poikkeusajoista vastatessasi, Nurmijärven kunnan tiedotteessa sanotaan.

Kysely on avoinna 19.10.–6.11.2020. Vastaamalla voit antaa palautetta ja vaikuttaa Nurmijärven joukkoliikenteen jatkokehitykseen. Kysely on tarkoitettu kaikille Nurmijärvellä asuville riippumatta siitä, käyttävätkö he joukkoliikennettä vai eivät.

Kysely löytyy osoitteesta https://webropol.com/s/jlkysely2020. Vastauksia voi antaa myös täyttämällä tulostetun kyselykaavakkeen, joita löytyy Nurmijärven kirjastoista.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut