Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Elämä on iloja(kin) varten! – Jaana Saarinen puhuu elämästä

Näyttelijä ja kouluttaja Jaana Saarinen tulee vieraaksi Klaukkalan kirjaston alakerrassa sijaitsevaan Tello-saliin torstaina 22. lokakuuta klo 15. Kuten otsikkokin kertoo, hän puhuu yleisölle elämästä. Tapahtuma kuuluu Nurmijärven kirjastojen Kulttuuriklubit-60 –ohjelmasarjaan.

Jaana Saarinen on esiintynyt nuoresta asti ja työskentelee nykyisin freelancenäyttelijänä. Hänellä on ollut lukuisia rooleja TV- ja teatteriproduktioissa. Hänellä on päärooli 2019 ensi-iltansa saaneessa elokuvissa Äiti, sekä sivurooli samana vuonna julkaistussa elokuvassa Olen suomalainen. Tällä hetkellä hän esiintyy Helsingin kaupunginteatterin 10.9. ensi-iltansa saaneessa Toinen pullo Cavaa –näytelmässä.

Näyttelijäntyönsä lisäksi Saarinen on tehnyt puhujakeikkoja ja vetänyt vuorovaikutus- ja esiintymistaitojen valmennuksia julkiselle sektorille, yrityksille, oppilaitoksille sekä yksityishenkilöille. Lämmin huumori ympäröi tiukkojakin puheenaiheita, ja hän puhuu asioista, joihin uskoo itse vakaasti.

Maksuttomia pääsylippuja jaetaan 5.10. alkaen Klaukkalan kirjastossa.