Rykmentille menestystä nuorisoviestissä ja henkilökohtaisessa kisassa

Oravatonnin palkittuja rykmenttiläisiä Jonne Mourujärvi (2.), Eemi Vilska (1.), Rasmus Laapas (5.,takana) ja Jere Mourujärvi (2). Elisa Mänty 4. puuttuu kuvasta. Tiina Vilska

Perinteikäs Turun nuorisoviesti sekä henkilökohtainen Oravatonnikisa ovat taas takana. Rykmentiltä on perinteikkäästi ollut iso nuorisojoukko yhteisessä tapahtumassa mukana. Nyt ei ollut yhteiskyytiä, vaan matkattiin henkilöautoilla.

Mukana oli nytkin hyvä joukko nuoria, vajaa 20 henkeä, muutama sairastapaus verotti joukkoa. Lisäksi oli huoltajia, osittain kisaamassakin, mukana, miesten ja naisten sunnuntain viesteissä oli myös joukkueet.

Nuorten viestin alle 12 vuotiaiden B-sarjassa tuli menestystä, sillä joukkue Eemi Vilska, Enna Enqvist, Jooa Vilska ja Otso Leinonen sijoittui hienosti kolmanneksi peräti 73 joukkueen sarjassa. Kova vauhti ja virheetön suoritus oli takeena menestykselle. Myös kakkosjoukkue selviytyi hyvin osuuksistaan. A-sarja oli alle 16-vuotiaille ja siinä oli peräti seitsemän osuutta. Siinä Rykmentin joukkue oli sijalla 22.

Kuntosarjassa rykmentin joukkue oli peräti kakkonen joukkueella Kimmo Vilska, Pasi Enqvist ja Jaakko Leinonen, kakkosjoukkue tässäkin hyvin mukana.

Henkilökohtaisessa kisassa tuli myös useita kärkisijoja kovatasoisessa seurassa ja varsin vaativilla radoilla. Eemi Vilska voitti H10-sarjan, Jonne Mourujärvi oli toinen H13-sarjassa, Jere Mourujärvi oli myös toinen H9-12TR-sarjassa.

Elisa Mänty oli 4. D16-sarjassa, nämä 16-ikäluokat olivat itse asiassa koko Oravatonnikisan pääsarjat. Rasmus Laapas oli 5. H14-sarjassa. Lisäksi oli monia muita hyviä suorituksia muissa sarjoissa. Nämä kärkisijat takasivat sen, että Rykmentti sijoittui jaetulle sijalle 8. seurojen välisessä Oravatonnipistekilpailussa, viime vuoden sijoitus oli 11.

Viestiliigan kovatasoisissa 3-osuuksisissa viesteissä Rykmentin naisten joukkue oli sijalla 25 ja miesten joukkue sijalla 41.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut