Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Rykmentille menestystä nuorisoviestissä ja henkilökohtaisessa kisassa

Perinteikäs Turun nuorisoviesti sekä henkilökohtainen Oravatonnikisa ovat taas takana. Rykmentiltä on perinteikkäästi ollut iso nuorisojoukko yhteisessä tapahtumassa mukana. Nyt ei ollut yhteiskyytiä, vaan matkattiin henkilöautoilla.

Mukana oli nytkin hyvä joukko nuoria, vajaa 20 henkeä, muutama sairastapaus verotti joukkoa. Lisäksi oli huoltajia, osittain kisaamassakin, mukana, miesten ja naisten sunnuntain viesteissä oli myös joukkueet.

Nuorten viestin alle 12 vuotiaiden B-sarjassa tuli menestystä, sillä joukkue Eemi Vilska, Enna Enqvist, Jooa Vilska ja Otso Leinonen sijoittui hienosti kolmanneksi peräti 73 joukkueen sarjassa. Kova vauhti ja virheetön suoritus oli takeena menestykselle. Myös kakkosjoukkue selviytyi hyvin osuuksistaan. A-sarja oli alle 16-vuotiaille ja siinä oli peräti seitsemän osuutta. Siinä Rykmentin joukkue oli sijalla 22.

Kuntosarjassa rykmentin joukkue oli peräti kakkonen joukkueella Kimmo Vilska, Pasi Enqvist ja Jaakko Leinonen, kakkosjoukkue tässäkin hyvin mukana.

Henkilökohtaisessa kisassa tuli myös useita kärkisijoja kovatasoisessa seurassa ja varsin vaativilla radoilla. Eemi Vilska voitti H10-sarjan, Jonne Mourujärvi oli toinen H13-sarjassa, Jere Mourujärvi oli myös toinen H9-12TR-sarjassa.

Elisa Mänty oli 4. D16-sarjassa, nämä 16-ikäluokat olivat itse asiassa koko Oravatonnikisan pääsarjat. Rasmus Laapas oli 5. H14-sarjassa. Lisäksi oli monia muita hyviä suorituksia muissa sarjoissa. Nämä kärkisijat takasivat sen, että Rykmentti sijoittui jaetulle sijalle 8. seurojen välisessä Oravatonnipistekilpailussa, viime vuoden sijoitus oli 11.

Viestiliigan kovatasoisissa 3-osuuksisissa viesteissä Rykmentin naisten joukkue oli sijalla 25 ja miesten joukkue sijalla 41.