Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Adressi vastustaa Kirkonkylän alakoulujen muutoksia – kerännyt jo yli 400 nimeä

Karhunkorven koulun vanhempainyhdistys on laatinut sähköisen adressin, jossa vastustetaan esityksiä, joissa Nurmijärven kunnan palveluverkkosuunnitelmaan sisältyvät lukioratkaisut vaikuttavat merkittävästi Nurmijärven keskisen alueen (Kirkonkylän) alakoulujen toimintaan.

Adressi on kerännyt jo muutamassa päivässä jo yli 400 nimeä.

Adressissa vastustetaan Maaniitun alakoulun lopettamista ja sen 0.–4. luokkalaisten siirtoa Lukkarin ja Karhunkorven kouluihin.

Lisäksi allekirjoittajat vastustavat Kirkonkylän alueen 5.–6. luokkalaisten siirtämistä Nurmijärven yhteiskoulun (NYK) tiloihin.

Adressissa todetaan myös, että mikäli lukio toteutetaan kuntalaisten ja Kirkonkylän vanhempainfoorumin näkemyksen vastaisesti Maaniitun koulun tiloihin, tulisi Karhunkorven koulu Kirkonkylän keskustan ulkopuolisena kyläkouluna jättää muutosten välittömien vaikutusten ulkopuolelle.

Viimeisin vaatimus on se, että kuntalaisten mielipide otettaisiin huomioon päätöksenteossa, kun kuntalaiskyselyssä enemmistö on kertonut vastustavansa lukion keskittämistä Maaniittuun ja sen ratkaisun mukanaan tuomia vaikutuksia alakoululaisiin.

Adressi löytyy osoitteesta www.adressit.com/nurmijarven_kirkonkylan_alakoulut_sailytettava