Tukiaseman poikkeamislupa pöydälle – päätöksen tueksi lisää tietoa

Poikkeamislupaa 5g -mastolle haetaan Jarintien ja Puolukkarinteen risteyksessä olevalle metsäalueelle. Taina Joutsen
Taina Joutsen

Taina Joutsen

Nurmijärven asemakaavoitus- ja rakennuslautakunta jätti kokouksessaan DNA:n matkaviestitukiaseman poikkeamisluvan pöydälle. DNA on hakenut lupaa 5g-mastolle Klaukkalaan Jarintien ja Puolukkarinteen risteyksessä olevalle puistoalueelle.

Lupahakemus, jonka hyväksymistä Nurmijärven ympäristötoimiala puoltaa, jätettiin pöydälle, koska lautakunnan jäsenet kaipasivat asiaan liittyvää lisätietoa. Lupahakemus pyritään käsittelemään asemakaavoitus- ja rakennuslautakunnan seuraavassa kokouksessa 24.11.

Uusi tukiasema on kirvoittanut asukkailta mielipiteitä puolesta ja vastaan. Jätetyissä huomautuksissa arvostellaan muun muassa maston sijoittumista liian lähelle asutusta. Huolta herättää myös lähivirkistysalueen kohtalo, kiinteistöarvon lasku sekä mahdollinen säteily ja melu.

Hakija on perustellut uuden tukiasemapaikan sijaintia parhaan mahdollisen kuuluvuuden saavuttamisella. Tukiasemien signaali yltää vain muutaman sadan metrin etäisyydelle, minkä vuoksi ne rakennetaan asiakkaiden lähelle.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut