Koronatartunta jalkapallotreeneissä Nurmijärvellä – toinen tapaus tällä viikolla lajin parissa

Kuvituskuva. Sirpa Repo

Riikka Laine

Nurmijärvellä on todettu tällä viikolla toinen koronatapaus jalkapallon parissa.

Keusoten sunnuntai-iltana julkaiseman tiedotteen mukaan Nurmijärven Jalkapalloseuran poikien 09-joukkueen harjoituksissa on todettu koronapositiivinen henkilö keskiviikkona 28.10.

Tiedotteen mukaan joukkuetta ei kuitenkaan tarvitse asettaa karanteeniin, koska turvavälit ovat säilyneet.

– Joukkueen harjoituksissa on ollut myös henkilö, jolla epäillään koronatartuntaa. Hänen testitulostaan vielä odotetaan, Keusote tiedottaa.

Terveysviranomaiset kehottavatkin nyt kaikkia joukkueen harjoituksissa olleita seuraamaan vointiaan aktiivisesti.

– Aikuisille suosittelemme koronatestausta, kuten myös kaikille lapsille, mikäli lieviäkin oireita ilmenee. Kouluun tai töihin ei pidä oireisena mennä, Keusoten tiedotteessa opastetaan.

Kyseessä on toinen koronatartunta tällä viikolla Nurmijärvellä jalkapallon parissa, sillä NJS:n miesten edustusjoukkue määrättiin maanantaina ja tiistaina tapahtuneiden altistumisten vuoksi karanteeniin.

Tätä ennen joukkoaltistumisia on todettu Nurmijärvellä joukkueharrastuksissa jääkiekossa sekä kerran aiemmin jalkapallon parissa.

Muiden lajien parissa joukkoaltistumisia ei ole todettu, mutta sen sijaan joukkoaltistumisia on ollut useammassa koulussa.

Päivitetty ti 3.11. klo 7:57: Korjattu Keusoten alunperin virheellisesti väittämä tieto siitä, että toinen treeneihin osallistuneista henkilöistä olisi ollut oireinen.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut