Nurmijärveltä edustusta senioripiirin hallitukseen - uutena jäsenenä aloittaa Jorma Niinistö

Tuulikki Petäjäniemi

Uudenmaan kansallisen senioripiirin syyskokous pidettiin Pusulassa torstaina 29.10.2020 maskeja käyttäen ja turvavälejä noudattaen. Piiriin kuuluu 20 senioriyhdistystä eri puolilta Uuttamaata. Henkilöjäsenten lukumäärä on yli 4400.

Kokouksessa valittiin ensi vuodeksi piirihallituksen puheenjohtaja ja kymmenen jäsentä.

Uutena hallituksen jäsenenä aloittaa Jorma Niinistö Nurmijärveltä. Hän vahvistaa kunnallisvaalien alla ikäihmisten roolia kuntien palveluiden kehittäjänä.

Muina keskiuusmaalaisina edustajina hallituksessa jatkavat Anja Hänninen Keravalta, Tuulikki Petäjäniemi Tuusulasta ja Timo Harju Hyvinkäältä.

Piirin puheenjohtajana jatkaa Päiviö Salo Espoon Olarista. Hän muistuttaa, että seniorit ovat suuri ja monipuolinen voimavara yhteiskunnassa. Piiri kuuluu yhdistysjäsenenä Kansalliseen senioriliittoon, jonka puitteissa toimivan Rohkeasti seniori –hankkeen Salo haluaa nostaa esiin. Hanke kannustaa eläkkeelle siirtyviä aktiiviseen kansalaisuuteen ja senioritoimintaan osallistumiseen.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut