Laskusuunta kääntyi taas noususuunnaksi – Nurmijärven uusimmat koronatartunnat harrastuksissa ja työpaikalla

Kuvituskuva. Riikka Laine

Riikka Laine

Nurmijärven koronatilanne kääntyi viime viikolla jo paremmaksi, kun kunnassa todettiin viikon aikana vain kolme koronatartuntaa.

Tällä viikolla suunta on kääntynyt kuitenkin taas nousevaksi. Maanantain ja torstain välillä Nurmijärvellä on todettu kahdeksan uutta koronatartuntaa.

Kokonaistartuntamäärä Nurmijärven osalta on nyt 142.

Keusote tiedotti torstaina illalla, että torstaina uusia tartuntoja todettiin vain Nurmijärvellä. Torstaina uusia tartuntoja vahvistettiin kaksi.

Toisen tartunnan lähteenä oli harrastustoiminta ja toisen työpaikka.

Torstaina ei kuitenkaan tiedotettu uusista joukkoaltistumisista. Alkuviikosta joukkoaltistumisia on todettu Klaukkalassa ruotsinkielisessä alakoulussa, Vendlaskolanissa.

Kokonaistartuntojen määrä 641 Keusoten alueella on nyt 164. Järvenpäässä tartuntoja on todettu 190, Hyvinkäällä 145, Tuusulassa 111, Mäntsälässä 40 ja Pornaisissa 13.

Keusoten alueella koronailmaantuvuus on pysynyt viimeisen kolmen viikon aikana alle 30. Huomioitavaa on, että pääkaupunkiseudulla ilmaantuvuusluvut ovat huomattavasti korkeammat, jopa yli 100.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut