Poliisi käy uimahallin valvontakameratallenteita läpi – vielä ei tietoa, miksi lapsi hukkui Porvoon uimahallissa

Keskuskoululla pidettiin perjantaina hiljainen hetki menehtyneen oppilaan muistoksi. Opettajat ja oppilashuollon henkilöstö käsittelevät asiaa päivän aikana oppilaiden kanssa. Inka Töyrylä

Poliisi on aloittanut torstaina Porvoon uimahallissa sattuneen kuolemantapauksen tutkinnan. Iltapäiväkerhon toimintaan osallistunut lapsi hukkui uimahallissa noin kello 16 aikaan.

– Paikkatutkinta aloitettiin heti, varsinainen tutkinta on aloitettu tänään perjantaina. Tässä vaiheessa lähdetään kuolemansyyntutkinnasta ja siinä samassa yhteydessä eritellään syitä, mitkä onnettomuuteen ovat johtaneet, komisario Leif Malmberg Itä-Uudenmaan poliisista kertoo.

Paikalla oli tapahtumahetkellä paljon ihmisiä. Myös valvontakameroiden tallenteet käydään läpi. Malmberg uskoo niistä selviävän melko hyvin, mitä paikalla on tapahtunut.

– Koska tutkinta on alkuvaiheessa, emme lähde spekuloimaan tähän johtaneilla syillä. Tässä vaiheessa tapauksesta ei kuitenkaan ole enempää kerrottavaa. Tilanne on kaikkiaan niin traaginen, että vanhemmille ja osallisille on nyt annettava aikaa.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut