Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mahdollisia koronavirusaltistumisia Klaukkalassa sekä kuntosalilla että ravitsemusliikkeissä

Keusote kertoo, että perjantaina iltapäivällä julkaistussa tiedotteessa, että Klaukkalassa liikuntakeskus Balanssin kuntosalilla, ravitsemusliikkeissä Ararat tai Cafe Hugo asioineet ovat voineet altistua koronavirukselle. Kuntosalilla ja kyseisissä ravitsemusliikkeissä vierailleilla henkilöillä on todettu koronavirusinfektio. Tiedotteen mukaan tartuntavaaraa ei enää ole.

Liikuntakeskus Balanssin kuntosalilla mahdollinen korona-altistuminen on voinut tapahtua maanantaina 2.11. klo 17-20 ja 3.11. klo 18-20 ja 4.11. klo 18-20.15. Kuntosalin asiakkaille on tiedotettu mahdollisesta altistumisesta.

Ararat ravintolassa mahdollinen korona-altistuminen on voinut tapahtua tiistaina 3.11. klo 12.30-14, ja Cafe Hugossa 4.-5.11. klo 12.30-14.

– Suosittelemme, että kyseisenä aikana kuntosalilla tai ravitsemusliikkeissä asioineet henkilöt seuraavat aktiivisesti terveydentilaansa. Mikäli ilmenee lieviäkin oireita, hakeudu koronavirustestiin, ja jää kotiin, kunnes saat negatiivisen koronavirustuloksen, Keusote opastaa tiedotteessaan.

Kyseessä on ensimmäinen kerta Nurmijärvellä, kun Keusote on tiedottanut mahdollisesta altistumisesta muualla kuin joukkueurheilussa tai koulussa.

Lue myös: Laskusuunta kääntyi taas noususuunnaksi – Nurmijärven uusimmat koronatartunnat harrastuksissa ja työpaikalla