Siskot ja Simot kerää joulutervehdyksiä ikäihmisille – Nurmijärvellä viisi keräyspistettä

Kuvituskuva Aake Roininen

Siskojen ja Simojen suosittu Joulupostia ikäihmisille -kampanja tulee taas. Kampanja järjestetään 16.11.–11.12. jo kahdeksatta kertaa. Kampanjassa kerätään joulukortteja kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille.

Keräykseen osallistutaan tekemällä joulukortti tai useampi ja toimittamalla ne keräyspisteeseen kampanjan aikana.

Nurmijärven keräyspisteet sijaitsevat pääkirjastossa (Punamullantie 1, 01900 Nurmijärvi), Klaukkalan kirjastossa (Kuonomäentie 2, 01800 Klaukkala), Rajamäen kirjastossa (Kiljavantie 1, 05200 Rajamäki), Nurmijärven Terveyskeskuksessa (Rajamäentie 9A, 01900 Nurmijärvi) ja Nurmijärven Klubitalolla (Viirintie 3, 01800 Klaukkala).

Kortteja voi myös postittaa alla olevaan osoitteeseen: Joulupostia ikäihmisille, Pikäaikaishoidon palvelut, Rajamäentie 9A, 01900 Nurmijärvi

Viime vuonna joulupostia sai lähes 18 500 ikäihmistä. Osalle heistä tuntemattoman lähettämä joulun toivotus oli ainoa laatuaan.

– Kortilla voi koskettaa ja tuottaa iloa lähimmäiselle, Siskot ja Simot ry:n toiminnanjohtaja Eero Väisänen muistuttaa.

Kampanjan verkkosivut löytyvät osoitteesta siskotjasimot.fi/joulupostia.

Siskot ja Simot on luovan välittämisen yhteisö ja keikkavapaaehtoisuuden edelläkävijä, joka edistää matalan kynnyksen vapaaehtoistoimintaa ja levittää vastuullista välittämistä etenkin ikäihmisistä.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut