Kulttuuriavustukset hakuun – toinen haku maaliskuussa

Kuvituskuva. Riikka Laine

Nurmijärveläiset yhdistykset ja muut toimijat voivat hakea Nurmijärven kunnan hyvinvointilautakunnan myöntämää kulttuuriavustusta vuoden 2021 toimintaan kulttuuriavustussäännössä määritetyllä tavalla.

Sähköiset hakulomakkeet aukeavat Solmu-verkkoasiointipalvelussa 15. marraskuuta 2020. Hakemus liitteineen tulee palauttaa 30. marraskuuta 2020 mennessä.

Avustuksen toinen hakuaika järjestetään maaliskuussa 2021. Kulttuuriavustuksiin käytettävissä oleva määräraha päätetään hyvinvointilautakunnan kokouksessa tammikuussa 2021 käyttötaloussuunnitelman hyväksymisen yhteydessä.

Kulttuuriavustusta voi hakea tapahtumien järjestämiseen ja muuhun kulttuuritoimintaan sekä kulttuuriperinnön vaalimiseen. Taide- tai kulttuurialanyhdistys voi hakea lisäksi myös ohjaaja-avustusta ja vuokra-avustusta. Ammattitaiteilijat voivat hakea taiteilija-apurahaa ja 18–29-vuotiaat taiteenopiskelijat stipendiä.

Hakijan tulee ennen hakemista tarkistaa hakukelpoisuutensa ja yksityiskohtaiset tiedot avustuskriteereistä tutustumalla kulttuuriavustussääntöön osoitteessa www.nurmijarvi.fi/kulttuuri –> kulttuuriavustukset. Lisätietoa avustuksen hakemisesta saa kulttuuripalveluiden verkkosivuilta osoitteessa www.nurmijarvi.fi/kulttuuri.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut