Keusote voitti Lean Teko 2019 –kilpailun

Kuntayhtymän tavoitteena on olla Lean-organisaatio vuonna 2022.

Keski-Uudenmaan sote –kuntayhtymä on sijoittunut Suomen Lean-yhdistyksen Lean Teko 2019 -kilpailussa ensimmäiselle sijalle. Perusteena voitolle oli kokonaisvaltainen kehittäminen ja jo saavutetut tulokset, jotka vakuuttivat arvioijat.

Toiseksi kisassa ylsi Danske Bank ja kolmanneksi Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri (Eksote).

Keusoten Lean-toiminta aloitettiin vuoden 2018 lopulla, juuri ennen kuin kuuden kunnan sote-palvelut yhdistettiin kuntayhtymäksi.

Keusote tiedottaa, että sen tavoitteena on olla Lean-organisaatio vuonna 2022 ja että tavoitteen eteen on tehty suunnitelmallista sekä laaja-alaista työtä läpi organisaation.

Viime vuonna Keusotessa toimi 13 Lean-valmentajaa. Kuntayhtymän itse tuottamaan Lean-valmennukseen osallistui 437 yhtymän työntekijää ja 105 työryhmää.

Valmennuksen tavoitteena oli vahvistaa osallistujien Lean-osaamista teoriassa sekä asiakaslähtöisiä ongelmanratkaisutaitoja arjen toiminnassa. Valmennusten aikana toteutettiin noin sata asiakaslähtöistä toimintatapaa kohti parempaa laatua, pienempiä kustannuksia ja nopeampia palveluja kuntalaisille.

Suomen Lean-yhdistys on aatteellinen, voittoa tavoittelematon yhdistys, joka on perustettu auttamaan suomalaisia yrityksiä ja julkisyhteisöjä kehittämään kilpailukykyään maailman huipputasolle.

Vuonna 2009 perustettuun yhdistykseen kuuluu lähes 500 lean-osaajaa eri toimialoilta kautta maan.

Yhdistys tarjoaa jäsenilleen vertaisyhteisön oman osaamisen kehittämiseen, aktiiviseen keskusteluun ja käytännön kokemusten pohdintaan muiden lean-filosofiaa työssään soveltavien kanssa.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut