Nearby-kauppapaikka palkittiin Vuoden start up -yrityksenä – neljän nurmijärveläisnaisen intohimo

Nearbyn taustalla on neljä naista. Kuvassa näkyvien Tia Honkasen ja Sirkku Jauhiaisen lisäksi mukana ovat Viivi Niemi ja Tuula Savolainen. Mia Lagström

Riikka Laine

Nurmijärveläinen Webstory-yritys, eli tutummin Nearby.fi -kauppapaikka, on palkittu Uuden liiton Vuoden 2021 start up -yrityksenä.

Yrityksen perustama sähköinen kauppapaikka tarjoaa verkkoalustan pienyrittäjille ja sen idea on tehdä lähituotteiden ja -palveluiden ostamisesta asiakkaille vaivatonta.

Yrityksen taustalla on neljä nurmijärveläisnaista; Tia Honka n en, Sirkku Jauhiai n en, Viivi Niem i ja Tuula Savolai n en .

Kauppapaikka avattiin vuoden 2019 lopussa, ja nyt kauppapaikassa on myynnissä jo kymmenien eri yrittäjien tuotteita eri puolilta Suomea.

Valikoimasta löytyy mm. lähiruokaa, käsitöitä, luonnonkosmetiikkaa, koruja ja sisustustuotteita.

Nurmijärven Uutiset teki yrityksestä jutun heti sen avauduttua.

Jutussa kerrottiin, että Nearby-yrityksen ideoinut nelikko on vanhoja työkavereita keskenään. Ammatillista osaamista löytyy niin markkinoinnista, palvelumuotoilusta kuin verkkokaupasta. Yritys on heidän yhteinen intohimonsa.

Alkuun yritys lähti kokoamaan sivustolleen nurmijärveläisiä pieniä yrityksiä, mutta koronan myötä kauppapaikka avattiin huhtikuussa kaikille pienyrittäjille ympäri Suomen.

Kolmelle yritykselle palkintoja

Uudenmaan huippuyritykset palkittiin yrittäjätapahtumassa 17.11.

Nearbyn lisäksi Uudenmaan liitto palkitsi Vuoden uusmaalaisena yrityksenä 2021 ovat Alppilan Autohuollon Helsingistä ja Rautarakenne E. Kauppisen Vantaalta. Yritykset palkittiin kolmessa sarjassa. Alppilan Autohuolto sai Vuoden 2021 palveluyritys -tunnuksen ja Rautarakenne E. Kauppinen Vuoden 2021 tuotannollinen yritys -tunnuksen.

Voittajat julkistettiin tiistaina 17. marraskuuta Uudenmaan, Helsingin, Espoon ja Vantaan Yrittäjien alueellisessa Kunnallisjohdon seminaarissa.

Maakuntajohtaja Ossi Savolainen ja palkintoraadin puheenjohtaja Mari Laaksonen Helsingin Yrittäjistä luovuttivat palkinnot Hyvinkäällä osana hybriditilaisuutta.

– On ilahduttavaa todeta kuinka yritykset ovat nopeasti reagoineet muuttuvaan uuteen arkeen, ottaneet digiloikan ja kehittäneet liiketoimiaan vastaamaan asiakkaiden tarpeita, Laaksonen sanoo liiton tiedotteessa.

Yrittäjävalinnoilla nostetaan esille Uudenmaan yrittäjien parhaimmisto. Tänä vuonna asiantuntijaraati nimesi voittajat poikkeuksellisesti ilman avointa hakua.

Uudenmaan tunnustuspalkinnoilla on jo vuosikymmenten perinteet. Seuraava haku aukeaa kesällä 2021.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut