Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lahnuksentien kevytväylä etenee – suunnitelma tulossa nähtäville pian

Riikka Laine

Nurmijärven ja Espoon välille suunniteltu Lahnuksentien kevyenliikenteenväylä etenee. Kevyenliikenteenväylän tiesuunnitelma on tulossa nähtäville ensi maanantaina 23.11.

Tiesuunnitelma käsittää jalankulku- ja pyöräilyväylän rakentamisen maantien 1324 varteen välille Lahnus – Klaukkala, olemassa olevien jalankulku- ja pyöräilyväylien väliin.

Uuden jalankulku- ja pyöräilyväylän tavoitteena on palvella pitkämatkaista liikennettä Klaukkalan taajamasta Espoon pohjois- ja itäosiin sekä Lahnuksentien varressa asuvien asukkaiden paikallis- ja koulumatkoja.

Suunniteltavan jalankulku- ja pyöräilyväylän pituus on noin 5,0 kilometriä. Suunnittelualue sijoittuu noin 3,2 km matkalla Espoon kaupungin puolelle ja noin 1,8 km matkalla Nurmijärven kunnan puolelle.

Hanketta ovat toteuttamassa Uudenmaan ely-keskus, Espoon kaupunki ja Nurmijärven kunta yhdessä.

Lahnuksentien kevytväylän tiesuunnitelman luonnokset nähtävillä osoitteessa www.suunnitelma.info/mt1324_Lahnuksentie/ 23.11.–7.12.

Mielipiteet ja palautteet suunnitelmasta tulee palauttaa sähköpostilla viimeistään 7.12.2020 osoitteeseen pauli.pietilainen@destia.fi. Halutessaan suunnitelmaan liittyvistä asioista voi myös soittaa alla mainituille henkilöille keskiviikkona 2.12.2020 klo 15.00 – 17.00 välisenä aikana.