Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Myräkkä on aiheuttanut noin 60 vahingontorjuntatehtävää Keski-Uudellemaalla – näin ilmoitat kaatuneesta puusta

Keski-Uudenmaan pelastuslaitos kertoo Twitterissä, että käynnissä oleva myräkkä on aiheuttanut sen alueella noin 60 vahingontorjuntatehtävää.

Näistä suurin osa on ollut kaatuneiden puiden aiheuttamia raivaustehtäviä.

Samalla pelastuslaitos on myös muistuttanut, että jos kaatuneesta puusta on välitöntä vaaraa, tulee soittaa hätänumeroon 112.

Jos puu on sähkölinjan päällä, on ilmoitettava sähköyhtiöön.

Jos taas välitöntä vaaraa ei ole eikä puusta aiheudu lisävahinkoja, siitä ilmoitetaan joko kunnalle, yksityiselle urakoitsijalle tai maanomistajalle.

Hieman ennen kahta Carunan häiriökartta kertoi, että Tuusulassa on edelleen 1025 asiakasta ilman sähköä. Sähkökatkoja on muun muassa Nahkelan, Amerin, Paijalan ja Vetikon alueella.

Vikojen selvitys ja korjaus on käynnissä ja arviona on, että Etelä-Tuusulassa ne saadaan korjatuksi kello 14.30 mennessä ja pohjoisempana kello 16 mennessä.

Keravan Energian häiriökartan mukaan sen alueella on Sipoossa 1193 asiakasta ilman sähköä. Lisäksi Keravan eteläosassa on 81 asiakasta ilman sähköä.

Päivitetty 19.11. klo 14.07 Keravan sähkökatkot.

Juuri nyt: Tuusulassa melkein 900 asiakasta ilman sähköä

Myös Tuusulassa sähköjä poikki – Tästä syystä kaikki sähkökatkot eivät näy Carunan kartalla

Keski-Uudellamaalla on toistaiseksi säästytty laajemmilta sähkökatkoilta – Keravan Energia varautui myrskyyn lisäämällä miehitystä