Juuri nyt: Arkadian yhteislyseossa todettu jo viikon kolmas koronatartunta – altistuneita karanteeniin

Arkadian yhteislyseossa on todettu tällä viikolla koronatartuntoja maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina. Riitta Ketola

Riikka Laine

Klaukkalassa Arkadian yhteislyseossa on todettu tänään perjantaina viikon kolmas koronatartunta.

Koulussa on ollut tartuttavuusaikana koronapositiiviseksi todettu henkilö 16.–17.11. Koulussa altistuneet oppilaat asetetaan altistumisen vuoksi kotikaranteeniin Keusoten tartuntataudeista vastaavan lääkärin määräyksestä. Yhteensä karanteeniin asetetaan nyt 5 henkilöä.

Arkadian yhteislyseon ensimmäisestä koronatapauksesta ja joukkoaltistumisesta tiedotettiin maanantaina. Silloin karanteenin määrättiin noin 10 henkilöä.

Keskiviikkona Arkadiassa tiedotettiin tapahtuneen toinen joukkoaltistuminen ja altistumisen vuoksi karanteeniin asetettiin vajaa 10 henkilöä.

Tällä viikolla joukkoaltistuminen on todettu myös Nurmijärven liikuntapalveluiden lasten telinejumpparyhmässä Isoniitun koulun salissa. Altistumisen johdosta karanteeniin asetettiin vajaa 20 henkilöä.

Tiistaina puolestaan hoivakoti Nurmilinnun yläkerrassa todettiin kaksi koronapositiivista asukasta.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut