Nurmijärvellä 23 uutta koronatartuntaa viikossa – luku koko Keusoten alueen suurin

Riikka Jokinen

Riikka Jokinen

Nurmijärvellä todettiin viime viikolla (viikko 47) kaikkiaan 23 uutta koronavirustartuntaa.

Hyvinkäällä uusia tartuntoja todettiin viime viikolla 20, Järvenpäässä 14, Tuusulassa 12, Mäntsälässä 9 ja Pornaisissa ei yhtään.

Kokonaisuudessaan Keusoten alueella todettiin siis viime viikolla 78 uutta koronatartuntaa, joista selvästi suurin osa Nurmijärvellä.

Viikkoa aiemmin (viikko 46) uusia tartuntoja todettiin Nurmijärvellä 12.

Koko epidemia-aikana Nurmijärvellä on ollut vain yksi viikko (viikko 40), kun koronatartuntoja on ollut enemmän. Tuolla viikolla tartuntoja todettiin yhteensä 24.

Keusoten viime viikolla julkaisemien tiedotteiden mukaan koronavirustartunnat tulivat viime viikolla muun muassa ulkomailta, työpaikoilta, kouluista, risteilyiltä ja perheistä.

Osaa tartunnan lähteistä ei ole voitu jäljittää.

Keusote muistutti myös viikonloppuna, että koronaepidemiatilanne huononee alueella nopeasti. Ilmantuvuus nousi alueella jo ennätykselliseen lukuun 59/100 000 /2 viikkoa.

Nurmijärvellä todettiin viime viikon aikana myös neljä joukkoaltistumista koronavirukselle. Näistä kolme on todettu Klaukkalassa Arkadian yhteislyseossa ja yksi Nurmijärven liikuntapalveluiden lasten telinejumpparyhmässä Isoniitun koulun salissa.

Tiistaina puolestaan hoivakoti Nurmilinnun yläkerrassa todettiin kaksi koronapositiivista asukasta.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut