Kaipaatko tukea tai neuvontaa? Keusoten uusi chat auttaa vanhempia erotilanteessa

Keusoten perheoikeudellisen yksikön Eroneuvonta-chat avataan 7. joulukuuta. Vanhemmille tarjotaan chatissa keskustelutukea erokriisin kohtaamiseen, lasten huomioimiseen sekä eron jälkeisen vanhemmuuden kysymyksiin ja huoliin.

Chatissa saa yksilöllistä palveluohjausta sekä tietoa erilaisista parisuhde- ja eropalveluista.

Eroneuvonta-chatissä voi keskustella ammattilaisen kanssa anonyymisti ja kahden kesken. Voit esimerkiksi pohtia omaa tai lastesi tilannetta, kysyä eroon liittyvistä palveluista ja avun saamisesta.

Keskustelussa voi jakaa huolia tai pulmia perheen tilanteeseen ja lasten hyvinvointiin liittyen tai kysyä eroamisen käytäntöihin liittyvistä asioista.

Palvelu on tarkoitettu kaikille neuvontaa tai tukea kaipaaville Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän jäsenkuntien sekä Keravan kaupungin asukkaille.

Keusoten jäsenkuntia ovat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Chat-palvelua tarjotaan maanantaisin kello 15–17.30. Chattiin osallistuminen ei vaadi kirjautumista tai tunnistautumista. Chatissa ei käsitellä asiakkaan henkilökohtaisia tai perheoikeudellisen yksikön käynteihin liittyviä tietoja.

Eroneuvonta-chatin löydät 7.12. alkaen Keusoten nettisivuilta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut