Nurmijärven tekojää on nyt auki – koronarajoitukset näkyvät myös kentällä

Krannilan tekojäälle mahtuvat kaiken ikäiset harrastajat. Riikka Laine

Riikka Laine

Nurmijärven kunta on tänään avannut Krannilan suositun tekojään.

Tekojää on aiempina talvina ollut todella suosittu, sillä viime talven aikana tekojää keräsi marraskuun lopun ja maaliskuun puolivälin välillä noin 100 000 käyttökertaa.

Tänä talvena tekojään historian kuudes kausi lähtee käyntiin toki koronarajoitukset huomioiden, ja se tarkoittaa mm. sitä, että pukukopit ovat toistaiseksi poissa käytöstä.

Kunta on sen sijaan hankkinut pukukoppien tilalle ulos penkkejä varusteiden vaihtamisen helpottamiseksi. WC-tilat ovat tekojäällä myös käytössä.

– Vaikka tekojäällä kyse on ulkoliikunnasta, painottaa kunta käyttäjien vastuuta pyrkiä luistellessa ja varusteita vaihtaessa ylläpitämään turvavälejä niin hyvin kuin tilanteessa on mahdollista, kunnan tiedotteessa korostetaan.

Krannilassa tilaa rittääkin yleensä kohtuu hyvin, sillä 7 000 neliön tekojää on yksi Etelä-Suomen suurimmista, ja luistelupinta-alaa on kolmen kaukalon verran.

Tekojäällä on perinteisesti ollut voimassa aluejako, jossa jääkiekkoa pelataan vain kaukalossa ja sen viereisellä alueella saa pelata palloilla ilman kohotuksia ja lämäreitä. Vapaaseen luisteluun tarkoitettu alue on kentän päässä lähimpänä Rajamäentietä.

Kirkonkylän tekojää löytyy osoitteesta Suojalantie 2, 01900 Nurmijärvi.

Lue myös: Nurmijärven tekojää houkuttaa tuhansia luistelijoita – leudollakin kelillä kiitosta jäänlaadusta

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut