Posti avaa väliaikaisen noutopisteen Klaukkalaan – voi myös palauttaa verkko-ostoksia

Posti avaa tällä viikolla 200 väliaikaista pakettien noutopistettä ympäri Suomea.

Nurmijärvellä väliaikaisia noutopisteitä on yksi, ja se sijaitsee Klaukkalan Järvihaassa osoitteessa Yrittäjäntie 11. Piste on avoinna maanantaista perjantaihin kello 10–20 ja lauantaisin kello 10–16. Myös aiempina vuosina samaan paikkaan on avattu väliaikainen pakettien noutopiste.

Postin tiedotteen mukaan väliaikaisiin pisteisiin voi tilata paketteja ja niihin voi myös palauttaa verkko-ostoksia.

– Suosittelen asiakkaita hyödyntämään paketin noutamiseen suunniteltuja noutopisteitä. Tänä vuonna asiakkaat voivat myös itse tilata verkko-ostoksensa suoraan väliaikaisiin noutopisteisiin. Noutopisteissä vastaanotetaan myös verkkokaupan palautuspaketteja, Postin Tommi Kässi kertoo.

Postin mukaan väliaikaisiin noutopisteisiin ohjataan myös esimerkiksi paketit, jotka eivät mahdu pakettiautomaattiin. Lisäksi noutopisteillä halutaan vähentää Postin varsinaisten toimipisteiden ruuhkia joulusesongin aikaan.

Postin vilkas loppuvuoden sesonki alkaa perinteisesti perjantain 27.11. Black Fridaysta ja jatkuu jouluun asti.

Posti kertoo ennustavansa loppuvuodelle ennätysvolyymeja ja arvioi toimittavansa suomalaisille joka viikko noin 1,5 miljoonaa pakettia ennen joulua. Kiireisimpinä viikkoina paketteja liikkuu lähes kaksi miljoonaa.

Black Fridaysta lähtien paketteja kuljetetaan suosituimpiin noutopisteisiin seitsemänä päivänä viikossa.

Mainos: Intelligent Banker Aps

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut