Ryhmäharrastukset tauolla Nurmijärvellä – vain muutamassa tapauksessa voidaan tehdä poikkeus

Nurmijärven kunta on keskeyttänyt kunnan järjestämän yli 20-vuotiaiden kaikenlaisen ryhmäharrastustoiminnan.

Liikuntapäällikkö Joose Kemppainen kertoo, että käytännössä tämä tarkoittaa yli 20-vuotiaiden osalta liikuntapalveluiden ohjatun toiminnan keskeyttämistä sekä yli 20-vuotiaiden liikuntasalien ryhmäkäyttäjien vuorojen peruuntumista 13.12. saakka.

– Tässä kohtaa on hyvä tarkentaa, että vuorojen peruuntumiset koskevat ryhmiä, ei mahdollisia yksittäisiä käyttäjiä, Kemppainen tarkentaa.

Kemppaisen mukaan urheilussa ainoastaan maajoukkuetason, SM-tason, ykkösdivisioonan tai kansainväliselle huipulle tähtäävän ammattimaisen harjoittelun kohdalla tehdään poikkeus.

Kunta on aloittanut viime perjantaina kontaktoinnit liikuntasalien käyttäjiin sekä liikuntapalveluiden ohjattuun toimintaan osallistuviin henkilöihin. Kontaktointia jatketaan yhä.

Alle 20-vuotiaiden toiminta jatkuu sen sijaan vastaavalla tavalla kuin tähänkin asti korona-aikana.

– Edelleen käsihygienia, kasvomaskit sekä turvavälit ovat keskeisessä roolissa toiminnan jatkumisen kannalta.

Kemppainen myös muistuttaa, että Etelä-Suomen aluehallintoviraston kielto kaikkiin yli 20 hengen sisätiloissa järjestettäviin yleisötilaisuuksiin pätee luonnollisesti myös mahdollisiin alle 20-vuotiaiden ottelutapahtumiin.

Yli 20 hengen sisätiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet kieltävä päätös koskee muun muassa jäähalleja, ylipainehalleja sekä urheiluotteluita, joissa on yleisöä. Tämäkin kielto on voimassa 13.12.2020 saakka.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut