Klaukkalaan perustetun Fysiomyynnin yrittäjäpariskunta: "Ryhti korostuu etätyössä"

– Ryhtipuoleen on nyt herätty, kun kotitoimistoissa tehdään töitä kaikenlaisissa asennoissa, kertoo Fysiomyynnin yrittäjäpariskunta Paula ja Veli-Matti Hämäläinen.

Hämäläiset avasivat hiljattain Klaukkalaan kivijalkaliikkeen, joka on erikoistunut terveyteen, liikuntaan ja kuntoutukseen. He ovat kumpikin paitsi yrittäjiä myös fysioterapeutteja.

– Ryhtiremmi on yksi niistä tuotteista, jotka tällä hetkellä kiinnostavat kovasti asiakkaita. Sen tarkoituksena on muistuttaa ryhdin pitämisestä oikeana ja pistää keho tekemään itse työtä, Paula Hämäläinen kertoo.

– Myös paljasjalkakengät ovat suosittuja. Ne aktivoivat jalkaterien omia lihaksia ja venyttävät muun muassa takareisien lihaksia niin, että alaselkä asettuu oikeaan asentoon, Veli-Matti Hämäläinen jatkaa.

Hämäläiset ovat myös huomanneet, että Klaukkalan vanhuksilla on tarvetta löytää sopivia jalkineita. Fysiomyynnissä asiakkaan jalka mitataan ja mietitään sitten, millainen kenkä olisi hyvä. Suurinta osaa yrityksen myymistä tuotteista löytyy hyllytavarana, mutta jalkineen tiettyä väriä ja mallia voi joutua odottamaan muutaman päivän.

– Meille on valikoitunut myyntiin tuotteita, jotka ovat oikeasti toimivia, laadukkaita ja järkeviä, Veli-Matti Hämäläinen kertoo.

Hämäläiset ovat pyörittäneet Fysiomyynti-verkkokauppaa jo 15 vuoden ajan. Ennen Klaukkalaan asettumista yrityksellä oli pieni toimisto/myymälä Rinnekodin yhteydessä Espoossa.

– Moni ihmettelee varmasti, kuinka kukaan näinä aikoina perustaa kivijalkaliikettä ja varsinkaan tällaisen erikoisalan kivijalkaliikettä minnekään. Tämä liike toimii kuitenkin meidän verkkokaupan varastona ja toimistona. Täällä voi myös käydä tutustumassa tuotteisiin ja noutaa verkkokaupan kautta tilaamansa tuotteen, Veli-Matti Hämäläinen kertoo.

Liikkeessä käydessään asiakas saa tarvitessaan neuvontaa, ja siellä voidaan myös tehdä esimerkiksi tuotteen sopivuuteen liittyviä mittauksia.

Ennen korona-aikaa Veli-Matti Hämäläinen kiersi paljon messuilla ja tapahtumissa sekä sairaaloissa ja muissa laitoksissa esittelemässä tuotteita. Korona-aika pysäytti tämän toiminnan kokonaan. Nyt hän vastaakin nyt pääosin Klaukkalan myymälästä.

– Verkkokaupaan panostaminen on onneksi kannattanut ja verkkomyynti on noussut hyvin, Veli-Matti Hämäläinen sanoo.

Paula Hämäläisellä on edelleen myös fysioterapia-asiakkaita Rinnekodissa.

– Korona ei ole vaikuttanut fysioterapiaan kovin paljon, vaan erikoisjärjestelyin sitä on pystytty pitämään lähes normaalisti, hän kertoo.

Fysiomyynti

Myyntiä kivijalassa ja verkossa

Myy terveyteen, liikuntaan ja kuntoutukseen liittyviä tuotteita.

Kivijalkaliike Klaukkalassa osoitteessa Lepsämäntie 1. Avoinna ma klo 10–15, ti klo 10–17, ke klo 10–15, to klo 10–17 ja pe klo 10–14. Joulukuussa ti ja to avoinna pidennetysti klo 18 asti.

Verkkokauppa osoitteessa www.fysiomyynti.fi

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut