Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nurmijärven Kirkonkylällä kolme tulipaloa sunnuntain vastaisena yönä – siunauskappeli yritettiin polttaa

Nurmijärven kirkonkylällä tapahtui viikonloppuna sunnuntain vastaisena yönä kolme tulipaloa, joita kaikkia epäillään Itä-Uudenmaan poliisin tiedotteen mukaan tahallaan sytytetyiksi.

Ensimmäinen palo tapahtui hieman ennen kello neljää aamuyöllä Aleksis Kiventiellä, missä Nurmijärven seurakunnan siunauskappeli oli yritetty sytyttää tuleen. Toinen palo tapahtui hieman myöhemmin noin klo 4.30. Kuokkalantie 5:n pihalla sijaitseva roskakatos/varastorakennus oli sytytetty palamaan ja se oli palanut kokonaan. Samoihin aikoihin oli sytytetty vielä Heikkarinkujalla erillinen roska-astia.

Pelastuslaitos sai kaikki palot haltuun ja sammutettua, ennen kuin ne ehtivät levitä laajemmalle.

Kaikki tapauksia tutkitaan Itä-Uudenmaan poliisissa rikosnimikkeillä tuhotyö.

Kuokkalantiellä ja Heikkarinkujalla sytytetyt palot sijaitsevat paikassa, joissa ympärillä on useita kerrostaloja. Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja tapahtumapaikoilla aamuyöllä liikkuneista henkilöistä.

Kaikki tapauksiin liittyvät tiedot ja havainnot ovat arvokkaita ja ne pyydetään toimittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi tai soittamalla virka-aikana klo 8–16 poliisin numeroon p. 0295 438754.