Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Keräysauto kiersi Kiertokapulan kunnissa – talteen saatiin tonneittain romua ja vaarallista jätettä

Kiertokapula sai tämän syksyn keräystempauksissaan talteen kaikkiaan 50 tonnia vaarallisia jätteitä ja 28 tonnia metalliromua. Vaaralliset jätteet päätyivät turvalliseen käsittelyyn Fortumilla ja metalli kiertoon Kuusakoskella.

Keräyksiä on joka vuosi joko syksyllä tai keväällä jokaisessa Kiertokapulan 13 kunnassa. Tempausten ajankohdat ja keräyspaikat kerrotaan jäteyhtiön nettisivuilla, sosiaalisessa mediassa ja Tietokapula-lehdessä lähempänä niiden alkua.

Kotien vaarallisia jätteitä Kiertokapula kerää ympäri vuoden Hattulan, Hämeenlinnan, Janakkalan, Keravan ja Tuusulan alueilla.

Jotta asiakkaat löytäisivät viikkokeräysten keräyspisteet paremmin, niiden sijaintitietoja on tarkennettu. Paikat ja aikataulut löytyvät Kiertokapulan nettisivuilta. Sivuilta selviää myös, kuinka paljon vaarallisia jätteitä viikkokeräyksiin voi tuoda.

Kodin vaarallisia jätteitä ja metalliromua otetaan veloituksetta vastaan lisäksi Kiertokapulan jätteidenkäsittelyalueilla ja kuntien varikoilla. Alueet sijaitsevat Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Järvenpäässä, Nurmijärvellä ja Valkeakoskella; varikot Hausjärvellä, Lopella, Mäntsälässä ja Riihimäellä.

Kiertokapulan kuntiin kuuluvat Hattula, Hausjärvi, Hyvinkää, Hämeenlinna, Janakkala, Järvenpää, Kerava, Loppi, Mäntsälä, Nurmijärvi, Riihimäki, Tuusula ja Valkeakoski.