Nurmijärven kunta kannustaa hankkimaan lahjat paikallisilta toimijoilta – uusi kampanja nyt käynnissä

Kuvituskuva. Anton Soinne

Nurmijärven kunta on tänä vuonna pistänyt pystyyn paikallisten yrittäjäyhdistysten kanssa uuden Joulu Nurmijärveltä -kampanjan. Se on jatkoa syyskuun alussa järjestetylle paikallisia yrityksiä esitelleelle Nurmijärvi Shop Up Days -tapahtumalle.

Kunnan mukaan tapahtuma osoitti, että nurmijärveläinen palveluntarjonta on laaja, sitä ei vain aina tiedosteta. Siksi kunta haluaa koota paikalliset toimijat samalle sivustolle, jotta ne olisi helposti löydettävissä.

– Kampanjan tavoitteena on tuoda esille kunnan alueelta löytyvä palveluvalikoima ja kannustaa kuntalaisia hyödyntämään jouluhankinnoissaan enemmän oman kunnan yrityksiä.

– Ei ole väliä, onko paketti kova vai pehmeä, heti hypisteltävä tai vaikka tulevaisuudessa konkretisoituva lahjakortti, oleellista on lämmin ajatus ja se, että lahja läheltä tuottaa hyvän mielen myös itse palveluntarjoajalle, kunnan tiedotteessa kuvataan.

Kampanjasivusto nurmijarvi.fi/joulunurmijarvelta on auki 30.11–23.12. Sivuilta voi käydä katsomassa, löytyisikö sieltä jotain sopivaa Joulupukin konttiin sujautettavaksi.

Kampanjan yhteydessä nostetaan esille myös syksyllä lanseerattu Nurmijärveltä-tunnus. Tunnus kertoo, että ostamalla yrityksen tuotteita tai palveluita, tuetaan samalla paikallisen yrityksen toimintaa. Nurmijärveltä-tunnus on syntynyt yhteistyössä yritysten kanssa. Tunnusta on hakenut jo yli 100 yritystä.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut