Epäilty törkeä lapsen seksuaalisen hyväksikäytön yritys etenee syyteharkintaan – tekotapana viestien lähettäminen somessa

Kuvituskuva. Arkisto
Riikka Jokinen

Riikka Jokinen

Itä-Uudenmaan poliisilla on ollut tutkittavana lokakuun loppupuolella Nurmijärvellä sijaitsevan koulun muutaman oppilaan ja koulun henkilökuntaan kuuluvan henkilön välinen rikosasia.

Tapausta on tutkittu poliisissa epäiltynä törkeän lapsen seksuaalisen hyväksikäytön yrityksenä, virka-aseman väärinkäyttämisenä, seksuaalisena hyväksikäyttönä, lapsen seksuaalisena hyväksikäyttönä ja lapsen houkuttelemisena seksuaalisiin tarkoituksiin.

Nyt Itä-Uudenmaan poliisi tiedottaa, että tapauksen esitutkinta on saatu valmiiksi ja asia etenee syyttäjälle syyteharkintaan.

Poliisin mukaan epäiltynä oleva koulun työntekijä ei ole tavannut uhreja vaan tekotapa on ollut viestien lähettäminen sosiaalisessa mediassa.

Epäilty oli vangittuna marraskuun alusta noin kahden viikon ajan ja hänet vapautettiin, kun vangitsemisen edellytykset poistuivat.

Poliisi tutkii: Epäilty lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö Nurmijärvellä – osallisena muutama oppilas ja koulun työntekijä

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut