Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Klaukkalan varhaiskasvatusta järjestetään uudelleen – päiväkodit täynnä ja moni hakee hoitopaikkaa alkuvuodesta

Nurmijärven kunta on saanut Klaukkalan alueelle paljon uusia varhaiskasvatushakemuksia vuoden 2021 alkuun, kerrotaan Nurmijärven kunnan tiedotteessa. Hakijoista suurin osa on alle 3-vuotiaita.

Klaukkalan alueen varhaiskasvatuspaikat ovat tällä hetkellä täynnä. Näiden syiden vuoksi Klaukkalan alueella on lähdetty järjestämään toimintoja uudelleen yhteistyössä huoltajien kanssa. Uudelleenjärjestelyt tehdään siten, että ne tukevat mahdollisimman hyvin sekä tämänhetkistä tilannetta että lasten tulevia koulupolkuja.

Tulevia toimenpiteitä ovat:

Vuonna 2015 syntyneitä lapsia siirtyy vuoden alusta tulevaan esiopetusyksikköön. Lapset sijoittuvat Aitohelmen ja Haikalan päiväkoteihin sekä Daghemmet Äppelgårdenin lapset Vendlaskolanin tiloihin.

Kuusitien kerhotila otetaan varhaiskasvatuksen ryhmän käyttöön ja Kuusitien kerho lakkautetaan. Osa Kuusitiellä kerhossa olleista lapsista siirtyy Viirintien kerhoon vuoden 2021 alusta.

Klaukkalan avoimen päiväkodin toiminta suljetaan vuoden 2021 alusta alkaen kevään ajaksi.