Hilkka Ruusuvirta johtaa Nurmijärven kansallisia senioreita

Nurmijärven kansalliset seniorit ry:n toimintaa on kuluvana vuonna varjostanut korona. Perinteiset kuukausikokoukset on peruttu maaliskuun jälkeen. Keväällä kaikki muukin toimita loppui kuin seinään. Kevään suuri saavutus oli, ettei kukaan sairastunut koronaan.

Syksyn tullen toimintaa vähitellen aloiteltiin. Sauvakävely tuli uutena mukaan. Parin viikon välein on reippailtu Kirkonkylän raitilla turvavälein ja sauvoin. Liikunnan lisäksi tärkeää oli tavata ystäviä ja jutustella.

Syyskokous järjestettiin 12. marraskuuta vallitsevista olosuhteista johtuen Kino Juhassa, jossa oli mahdollisuus hyviin turvaväleihin ja hyvä tekniikka. Kansanedustaja Elina Lepomäki (kok.) piti poliittisen katsauksen Teamsin välityksellä.

Esityksen jälkeen pidettiin syyskokous, jossa käsiteltiin siihen kuuluvat sääntöjen mukaiset asiat.

Yhdistyksen puheenjohtajaksi vuodelle 2021 valittiin Hilkka Ruusuvirta ja hallituksen jäseniksi Marjatta Harvakari, Soile Kurvinen, Sirpa Laaksonen, Raija Lehto ja Auli Turunen. Yhdistyksen toiminnantarkastajina jatkavat Heikki ja Pirkko Bergström. Tämän lisäksi Jorma Niinistö, joka valittiin vuoden 2021 Uudenmaan kansallisen senioripiiri ry:n hallituksen jäseneksi, vierailee tarvittaessa hallituksen kokouksissa vieden viestiä puolin ja toisin tärkeistä senioreihin liittyvistä asioista.

Poikkeusolot tuntuvat jatkuvan tulevan talven ja se asettaa haasteita toiminnalle. Vuodelle 2021 on suunniteltu aikaisempien vuosien tapaan erilaisia retkiä ja tapahtumia. Niistä tiedotetaan edelleen Nurmijärven Uutisten seuratoiminta-palstalla.

Kommentoi

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Näin Nurmijärvellä sairastetaan – selvitä mikä kansansairaus sinua uhkaa

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut