Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nurmijärvi myymässä ison tontin Viirinlaaksosta – kauppahinta 960 000 euroa

Nurmijärven kunta luovuttaa Tekova Oy:n ja mukaan tulevien sijoittajien kesken perustettavalle kiinteistöyhtiölle 12 900 neliömetrin suuruisen liikerakennusten korttelialueen tontin Viirinlaaksosta Klaukkalasta. Asiasta päätti kunnanhallitus kokouksessaan.

Tontti sijaitsee Klaukkalantien, Luhtajoentien ja Viirintien välisellä alueella. Kauppahinta on 960 000 euroa.

Tontin luovutuksesta tehdään ensin esisopimus ja lopullinen kiinteistön kauppa sen jälkeen, kun esisopimuksessa mainitut kaupan edellytykset ovat täyttyneet.

Samalla käynnistetään asemakaavamuutos. Kyseiselle alueelle on voimassa olevassa asemakaavassa osoitettu tilaa kahdelle vähittäiskaupan suuryksikölle. Aiemmin paikalle kaavailtiin jo olemassaolevan Citymarketin seurauksi Prismaa, mutta hanke kariutunut.

Asemakaavamuutoksen tarkoituksena on muodostaa alueelle uusi liiketontti kaupallista toimintaa varten. Tontille on tarkoitus osoittaa 6000 kerrosneliömetriä rakennusoikeutta liikerakennusta tai -rakennuksia varten.

Kunnanhallituksen mukaan Tekova Oy tulee myös rakentamaan kohteen. Vielä ei ole tietoa tarkemmin siitä, mitä toimintaa alueelle tulevaan liikerakennukseen tulee.