Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nurmijärveläiselle kartanlukija Mikko Lukalle MM-kultaa – Jari Huttusen kartturina rallin WRC3-luokassa.

Nurmijärveläinen kartanlukija, Mikko Lukka, 46, varmisti viime viikonvaihteessa kuljettajansa Jari Huttusen, 26, kanssa rallin WRC3-luokan maailmanmestaruuden viimeisessä MM-rallin osakilpailussa Italian Monzan vaativilla ja lumisilla teillä.

Kuljettajapari on ajanut tänä poikkeuksellisena vuonna erittäin menestyksekkäästi voittaen useita kilpailuita. He voittivat myös Puolan rallimestaruuden 2020.

WRC3–luokan Maailmanmestaruus oli upea kruunu tälle kaudelle, molempien kuljettajien mielestä.

He ovatkin todella kiitollisia koko teamin tekemästä työstä unohtamatta Hyundai i20 R5 autoa.

Nurmijärveläinen, Nurmijärven Urheiluautoilijoita edustava Lukka on luotsannut pitkällä urallaan useita suomalaisia ja ulkomaalaisia kuljettajia menestyksekkäästi, edustaen pitkälti koko uransa ajan Nurmijärven UA:ta.

Hän aloitti kartanlukijan uransa jo vuonna 1997, ja on istunut monen eri kuljettajan, mm. Ari Vatasen pojan Max Vatasen kyydissä.

Lukan ja Huttusen rallikausi ei loppunut vielä viime viikonlopun kilpailuun, vaan edessä on vielä testiä ja tänä viikonloppuna Rally Show Puolassa, jonka jälkeen he voivat aloittaa pienen loman, ennen seuraavia testejä ja kilpailuita.Kaksikon ensi vuotta odotetaan mielenkiinnolla ja sitä, siirtyvätkö he ajamaan Hyundain WRC-autolla.