Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kokoomus julkaisi ensimmäiset kuntavaaliehdokkaansa – mukana runsaasti nykyisiä valtuutettuja ja uusia tulokkaita

Nurmijärvi

Kokoomus on julkaissut ensimmäiset kuntavaaliehdokkaansa kevään 2021 kuntavaaleihin.

Ehdokkaina on runsaasti nykyisiä valtuutettuja sekä uusia tulokkaita.

– On hienoa, että moni nykyinen kunnanvaltuutettu kokee työnsä tärkeäksi ja haluaa jatkaa valtuutetun työtä myös seuraavalla vaalikaudella, Kokoomuksen Nurmijärven Kunnallisjärjestö ry:n puheenjohtaja Reijo Muuri kiittelee.

Hänen mukaansa kuntavaaliehdokkaaksi on mahdollista päästä vielä ehdokaslistan kasvaessa.

Nyt julkaistut kokoomuksen kuntavaaliehdokkaat ovat Arto Hägg, Jussi Jalava, Mikko Kiurunen, Jyrki Laamanen, Päivi Lempiäinen, Kirsi Lompolo, Jussi Malkamäki, Riina Mattila, Reijo Muuri, Ismo Pohja, Virpi Räty, Kari Suomela, Joona Suomi, Janne Taipale, Visa Tarikka, Jari Vainio ja Petri Vaulamo.

Kokoomuksen paikallisyhdistyksiä Nurmijärvellä ohjaavan Kokoomuksen Nurmijärven Kunnallisjärjestö ry:n tiedotteessa kerrotaan samalla, että kunnallisjärjestö uudistaa hallitustaan.

2021 järjestöä luotsaa puheenjohtaja Hilkka Ruusuvirta, hallituksen jäseninä Seija Martelius, Jussi Malkamäki, Kaisa Säily, Jari Salminen sekä Merja Winha-Järvinen, varajäseninään Mikko Kiurunen, Jyrki Laamanen sekä Leena Zittling. Kokoomuksen vaalipäällikkönä toimii Kari Suomela.

Kokoomus on tämän hetken valtuustossa Nurmijärven suurin puolue. Kunnanvaltuuston 51 jäsenestä on 15 kokoomuslaisia. Kunnanhallituksessa kokoomuksella on 4 jäsentä.

– Hyvässä yhteistyössä muiden puolueiden kanssa olemme päättämässä jokaisen kuntalaisen arkeen vaikuttavista asioista. Haluamme, että työssäkäynti ja yrittäminen on Nurmijärvellä kannattavaa ja liikenne sujuvaa. Haluamme, että kuntalaisilla – niin nuorilla kuin ikäihmisilläkin on viihtyisä kotikunta ja edellytykset toimia oman ja yhteisönsä hyväksi, kunnallisjärjestö kirjoittaa tiedotteessaan.