Kristilliset julkaisivat ensimmäiset kuntavaaliehdokkaansa – toivovat päätöksenteon pysyvän lähellä asukkaita

Kuvituskuva. Arkisto/Mari Waali

Nurmijärven Kristillisdemokraattien (KD) paikallisosasto valitsi 2. joulukuuta syyskokouksessaan hallituksen puheenjohtajan ja jäsenet. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa vuonna 2021 Ina Kuula, varapuheenjohtajana Tiina Halonen, sihteerinä Erkki Mäkärärinen ja taloudenhoitajana Tuulikki Lahti.

Hallituksen jäseninä toimivat Tuulikki Lahti, Erkki Mäkäräinen, Zebider Wirman ja Tiina Halonen. Nurmijärven KD:n kuntavaaliehdokkaiksi 2021 ovat lähdössä tässä vaiheessa Zebider Wirman, Heli Alho, Tuulikki Lahti, Johannes Haapalainen, Tiina Halonen ja Ina Kuula.

Kokouksen kuntapoliittisen katsauksen piti kunnanvaltuuston jäsen Johannes Haapalainen. Keskustelua käytiin muun muassa nurmijärveläisten perheiden, lasten ja nuorten tukemisesta etenkin nyt korona-aikana. Kokouksessa mietittiin, minkälaisia vaihtoehtoisia toimintamalleja lasten harrastuksille voitaisiin kehittää, nyt kun lähes kaikki harrastukset ovat pysähdyksissä. Johanna Tervanen ehdotti, että erilaiset harrastusryhmät ja vapaaehtoistoimijat voisivat miettiä uusia tapoja tuoda rakentavaa ajanvietettä ja turvallisia aikuisia lasten ja nuorten arkeen.

Koska monet perheitä koskevat päätökset tehdään kunnissa, kokoukseen osallistuneet pitivät tärkeänä, että päätökset tehdään jatkossakin lähellä asukkaita, jotta palvelutarpeen muutoksiin voidaan vastata nopeasti. Myös rajat ylittävä yhteistyö, sekä eri alueiden erityistarpeiden huomioiminen on ratkaisevan tärkeää.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut