Klaukkalan Keskusta kaipaa riittävästi pysäköintitilaa – ei halua jätevesien käsittelyn keskitystä Klaukkalaan

Kuvituskuva. Taina Joutsen

Ropakon tiiviin kerrostalorakentamisen seurauksena syntyneet pysäköintiongelmat ovat Klaukkalan Keskustan syyskokouksen mielestä esimerkki epäonnistuneesta suunnittelusta. Keskusta katsoo, ettö uusia asuntoja rakennettaessa on varattava riittävästi tilaa myös asukkaiden autojen pysäköintiin. Monelle Klaukkalassa asuvalle auto on välttämättömyys työn tai arjen sujumisen takia.

Klaukkalan Keskusta pitää myös Nurmijärven jätevesipuhdistamon toistuvia ohijuoksutuksia eli jätevesien laskemista puhdistamattomana Vantaanjokeen luonnon kannalta kestämättömänä toimintana. Voimakkaasti kasvavan kunnan jätevesien käsittelyä ei ole heidän nähdäkseen järkevää keskittää yhteen ainoaan laitokseen Klaukkalassa, vaan Kirkonkylässä sijaitseva heikkokuntoinen puhdistamo on syytä korvata uudella.

Pysäköintiasioista ja jätevesistä syyskokouksessaan keskustellut Klaukkalan Keskusta valitsi kokouksessaan myös hallituksen vuodelle 2021.

Puheenjohtajana jatkaa Juuso Jaakola-Siimes sekä varapuheenjohtajana Kirsti Handolin.

Sihteeriksi valittiin Otto Suhonen ja hallituksen jäseniksi valittiin Terhi Kalliola, Päivi Toivomäki, Jukka Pihko, Petri Kalmi ja Paula Huhtala.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut