Klaukkalalainen Reimax Electronics Oy vahvistui – yrityskauppa parantaa tuotteiden saatavuutta ja tuo lisäkapasiteettia

Kuvituskuva. Niko Korhonen

Klaukkalalainen elektromekaniikan ja johdinsarjojen valmistaja Reimax Electronics Oy on vahvistanut konserniaan ostamalla oululaisen johdinsarjoja sekä automaatio- ja sähkökeskuksia liikkuvaan kalustoon, teollisuudelle ja sähkönjakelun tarpeisiin valmistavan Arr-Systems Oy:n.

Kaupan myötä Reimax lujittaa palvelukokonaisuuttaan johdinsarjojen ja automaatiokeskusten valmistajana, yrityksen tiedotteessa kerrotaan.

Koko yrityksen osakekantaa koskeva kauppa solmittiin 14.12.2020. Reimax-konsernilla on kolme tehdasta Suomessa ja kaksi Virossa. Tehtaat sijaitsevat Klaukkalan Järvihaassa, Salossa, Oulussa sekä Tallinnassa. Konsernin yhteenlaskettu vuotuinen liikevaihto on kaupan myötä noin 15 miljoonaa euroa ja yhtiöt työllistävät yhteensä noin 150 henkilöä.

– Arr-Systems mahdollistaa meille paremman saavutettavuuden automaatiokeskus- ja johdinsarjapuolella sekä tuo mukanaan pitkäaikaista osaamista ja lisäkapasiteettia käyttöömme. Monipuolisuus on yksi Reimaxin vahvuuksista ja Arr-Systems osaltaan täydentää tätä erinomaisesti, toteaa Reimaxin toimitusjohtaja Reijo Laine.

Tiedotteen mukaan yrityskauppa noudattaa Reimaxin strategiaa kasvattaa, vahvistaa ja monipuolistaa liiketoimintaa sekä luoda lisäarvoa nykyisille ja uusille asiakkaille laajalla palvelukokonaisuudella. Yrityskaupan kerrotaan myös parantavan Reimaxin kilpailukykyä, ja jatkossa se pystyy palvelemaan paremmin myös kokoonpanoon keskittyviä asiakkaita.

– Arr-Systems on ollut elämän pituinen matka minulle. Olen saanut omistajana työskennellä hyvien ihmisten seurassa ja palvella asiakkaita, jotka ovat meihin luottaneet. Uskon ja luotan, että Arr-Systems voi hyvin myös tulevaisuudessa Reimax Electronicsin omistuksessa, Arr-Systems Oy:n toimitusjohtaja Reijo Mertala sanoo.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut