Pertsan ja Kilun ensi-ilta siirtyy taas – nyt tammikuulta kevääseen

Pertsaa elokuvassa näyttelee Olavi Kiiski ja Kilua Oskari Mustikkaniemi.
Taina Joutsen

Taina Joutsen

Pertsa ja Kilu -elokuvan ensi-ilta siirtyy keväälle, kerrotaan Nelonen Median asiasta antamassa tiedotteessa. Elokuvan on käsikirjoittanut ja ohjannut nurmijärveläinen Taavi Vartia ja sen levittämisestä vastaa Nelonen Media.

Edellisen ensi-iltatiedon mukaan Pertsan ja Kilun oli tarkoitus tulla ensi-iltaan tammikuussa. Alunperin ensi-illan piti olla marraskuussa, mutta sitä siirrettiin joulukuulle.

– Nykyisten rajoitusten voimassa ollessa joudumme valitettavasti siirtämään Pertsan ja Kilun ensi-illan keväälle. Toivottavasti silloin olisimme tilanteessa, jolloin elokuvateattereita koskevat rajoitukset olisivat alkusyksyn tasolla tai jopa kokonaan poistuneet. Pertsa ja Kilu tuodaan elokuvateattereihin heti, kun katsojat pääsevät palaamaan takaisin saleihin, sillä tämä seikkailu saa ihmiset varmasti liikkeelle, kommentoi Nelonen Median kotimaisten elokuvien päällikkö Antti Luusuaniemi.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut