Kirjastosta voi nyt tilata kirjakassin kotiinsa – helpottaa riskiryhmäläisten asiointia

Koska koronan aiheuttama poikkeusaika Nurmijärven kirjastoissa edelleen jatkuu, eikä kirjastoihin pääse valitsemaan itse aineistoa, kirjasto on päättänyt aloittaa kirjakassipalvelun koronavirustaudin riskiryhmäläisille.

Kirjaston tiedotteen mukaan tarkoituksena on, että riskiryhmään kuuluva kirjaston asiakas voi soittaa tai laittaa sähköpostia lähikirjastoonsa toivomistaan kirjoista, jotka sitten toimitetaan asiakkaalle.

Toivekirjojen lisäksi mukaan kassiin voidaan laittaa myös muuta samaa aihepiiriä tai genreä olevaa kirjallisuutta, elokuvia tms. Koska pyydettyjen kirjojen tulisi olla kirjastossa paikalla, jonotetuimpia uutuuksia ei palvelun kautta ole mahdollista saada.

Kootun kirjakassin voi noutaa kirjastosta ja palauttaa kirjastoon asiakkaan omainen tai läheinen. Sopimuksen mukaan myös kirjaston edustaja tai yhteistyökumppani voi tuoda ja noutaa lainat. Asiointitavasta sovitaan kirjakassitilauksen yhteydessä.

Kassi liikkuu yhtenä pakettina, ja kaikki lainat myös palautetaan yhtä aikaa.

Kirjakassitilaukset tulee tehdää pääkirjastoon kirjasto@nurmijarvi.fi, p. 040 317 2500, Klaukkalan kirjastoon klaukkala.kirjasto@nurmijarvi.fi, p. 040 317 2550 ja Rajamäen kirjastoon rajamaki.kirjasto@nurmijarvi.fi, p. 040 317 2980.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut